Înapoi 15.10.2012 16:28

A INCEPUT MAREA MOBILIZARE .....


Activezi in campul muncii? Vrei ca serviciile tale sa fie cunoscute? Inregistreaza-te pe www.muncitorcalificat.ro Creaza-ti cartea ta de vizita online. Astfel, vei putea spune lumii cine esti, ce faci, in ce proiecte ai fost implicat si cum poti fi contactat.In plus, poti publica anunturi cu cereri si oferte de munca in anumite proiecte sau anunturi referitoare la anumite cursuri pe care doresti sa le promovezi.


10 motive pentru care să te înregistrezi pe www.muncitorcalificat.ro


Nu costă niciun ban, înregistrarea în portal fiind gratuită.


Înregistrarea şi configurarea unui profil în cadrul portalului durează foarte puţin, maxim 7 minute.


Oportunitatea de a profita de un instrument de marketing online în scopul promovării brandului personal.


Vei fi găsit de motoarele de căutare mult mai uşor, construindu-ţi un profil profesional online, în cadrul portalului.


Vei putea spune lumii cine eşti, ce faci, unde poţi fi găsit, promovandu-ti astfel serviciile pe care le oferi


Este o aplicaţie web foare accesibilă, usor de folosit, nu necesită cunoştiinţe speciale în domeniu pentru a folosi serviciile oferite de portalul www.muncitorcalificat.ro.


Posibilitatea de a te angaja în proiecte potrivite calificării tale, contribuind astfel la suplimentarea veniturilor personale.


Posibilitatea de a-ţi angaja omul potrivit pentru finalizarea proiectului tău, în urma negocierii cu acesta a tuturor detaliilor legate de proiect.


Vei contribui la mărirea sistemului tău relaţional, făcându-ţi noi colaboratori printre profesioniştii înscrişi în portal.


Vei putea gasi cursuri de calificare, instruire, specializare, etc pe care doresti sa le urmezi.


Asa cum sloganul portalului "Cartea Ta de Vizita Online" ne duce cu gandul la "ideea de business", portalul http://www.muncitorcalificat.ro/ doreste a deveni comunitatea adevaratiilor profesionisti si prestatori de servicii din Romania. Locul unde angajatorii se intalnesc cu angajatii sau prestatorii de servicii se intalnesc cu potentialii sau de ce nu cu viitorii clienti.


Portalul http://www.muncitorcalificat.ro/ se doreste a deveni Solutia Cea Mai Accesibila de Promovare Online pentru: liber profesionistii, expertii, specialistii, muncitorii, organizatorii de cursuri, agentiile de resurse umane si alte persoane juridice din Romania ce pun accent pe Brandul lor Personal.

Astfel prin crearea unui cont pe www.muncitorcalificat.ro orice utilizator isi va putea config

ura un profil, o adevarata "Carte De Vizita Online" putand spune "lumii" Cine Sunt, ce Servicii Presteaza si Cum Pot Fi Contactati. 

In plus orice utilizator va putea publica nelimitat anunturi referitoare la serviciile pe care le presteaza, sau la ofertele sau cererile de munca in anumite proiecte (anunturi ce vor fi publicate in sectiunea Proiecte a portalului) precum si anunturi referitoare la anumite cursuri pe care le ofera sau doresc sa le promoveze (anunturi ce vor fi publicate in sectiunea Cursuri a portalului ). 

Un exemplu de Carte De Vizita Online poate fi:http://www.muncitorcalificat.ro/comunitate/catalin/

Mentionam ca serviciile oferite de portalul www.muncitorcalificat.ro sunt GRATUITE


Vezi comentarii | Comentează | Înapoi