02.02.2012 12:06

Oferte de educatie in EUROPA

A studia în străinătate


A locui ÅŸi a studia într-o Å£ară străină este cea mai bună modalitate de a acumula cunoÅŸtinÅ£e aprofundate despre tradiÅ£ia, locuitorii ÅŸi limba unei alte culturi. Mai mult, viaÅ£a ÅŸi studiul sau munca într-o altă Å£ară pot dezvolta competenÅ£e transnaÅ£ionale importante care ar putea fi apreciate de viitorii angajatori.
StudenÅ£ii care se întorc acasă după un program de studiu în străinÄ...

Vezi tot articolul
01.02.2012 20:05

Interpreţi de conferinţă


DirecÅ£ia Interpretare a Parlamentului European nu oferă instruire elementară pentru lingviÅŸtii care doresc să se specializeze în interpretare de conferinţă deoarece, conform principiului subsidiarităţii, aceasta este responsabilitatea autorităţilor naÅ£ionale din statele membre.


Dacă aveÅ£i deja o calificare în interpretare de conferinţă ÅŸi combinaÅ£ia dumneavoastră de limbi este relevantă pentru instituÅ£ie, atunci vă puteÅ£i g&ac...

Vezi tot articolul
28.01.2012 11:18

Stagiile de traducere remunerate - in cadrul institutiilor UE


Stagiile de traducere remunerate se acordă doar absolvenÅ£ilor de universitate sau instituÅ£ii similare. Scopul lor este de a le permite stagiarilor să îÅŸi completeze cunoÅŸtinÅ£ele dobândite în timpul studiilor ÅŸi să se familiarizeze cu activitatea Uniunii Europene, în special cu cea a Parlamentului European.


Candidaţii la un stagiu de traducere remunerat trebuie:


- să fie cetăţeni ai unui stat membru a...

Vezi tot articolul
27.01.2012 12:18

Stagii la Parlamentul European pentru persoanele cu handicap

Parlamentul European promovează egalitatea ÅŸanselor ÅŸi încurajează candidaturile, pentru toate programele sale de stagii, din partea femeilor ÅŸi bărbaÅ£ilor cu handicap. În 2006, Parlamentul European a lansat, ca o măsură de discriminare pozitivă, un program de stagii specific, destinat persoanelor cu handicap.


Parlamentul European oferă stagii remunerate persoanelor cu handicap, ca o măsură de discriminare pozitivă menită să faciliteze in...

Vezi tot articolul
25.01.2012 12:14

Stagii neremunerate la Parlamentului European

Parlamentul European le oferă tinerilor care au obÅ£inut o diplomă de învăţământ postliceal corespunzătoare admiterii în învăţământul universitar sau care au studii secundare sau tehnice echivalente posibilitatea de a efectua stagii practice neremunerate. Se acordă prioritate tinerilor care trebuie să efectueze o perioadă de stagiu în cadrul studiilor lor.


Stagiul trebuie:



- să facă parte din planul de ...

Vezi tot articolul