Cursuri de calificare şi formare profesională din România


Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea


Fi la curent cu oferta de cursuri de calificare din România

Găseşte cursul potrivit şi perfecţionează-te

Nu uita, a fi calificat contează!



Eşti organizator de cursuri de calificare şi de formare profesională, reprezinţi un organizator sau pur şi simplu doreşti să promovezi, în mod gratuit, un curs pe care îl consideri util în rândul muncitorilor din comunitatea pe care o reprezinţi? Atunci, tot ce ai de făcut este să te înregistrezi pe www.muncitorcalificat.ro.
Este simplu, nu costă nimic, înregistrarea durează maxim un minut, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul.
CALIFICARE ELECTRICIENI AUTORIZARE ANRE CLUJ - detalii curs
Cursul numai este disponibil.

Curs terminat!
Stare curs:
Închis
Organizator:
Locaţie:
Cluj Napoca, str. Taberei nr.3, Cluj
Cost curs:
1500 lei
Data adăugării:
07.11.2010 19:59
Data expirării:
01.11.2021 00:00
Descriere:
FUNDATIA PENTRU FORMARE PROFESIONALA SI INVATAMANT PREUNIVERSITAR BRASOV
SCOALA DE MAISTRII SI TEHNICIENI F.P.I.P.

organizeaza la CLUJ urmatoarele programe de calificare in domeniul electric/energetic (autorizare ANRE):

- TEHNICIEN IN INSTALATII ELECTRICE (Nivel 3 - durata 9 luni)
- ELECTRICIAN INSTALATII ELECTRICE SI ENERGETICE (Nivel 2 - durata 4 luni)
- MAISTRU INSTALATII ELECTRICE (specializare TIE 2 luni)
- CURSURI PREGATITOARE EXAMEN AUTORIZARE ANRE

Certificatele de calificare sunt eliberate de CNFPA, Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, fiind recunoscute in U.E.

Pentru informatii si inscrieri: 0722.22.60.22 sau email: fpipcluj@gmail.com
cluj@calificat.ro

www.calificat.ro

Programul de formare a cursului de calificare TEHNICIAN INSTALATII ELECTRICE / MAISTRU ELECTRICIAN IN CONSTRUCTII, este de tip “Blended Learning” – invaţare combinată, respectiv un mixt intre soluţia tradiţională a cursului in clasa sub îndrumarea lectorului folosind cele mai moderne instrumente (prezentari, tutoriale, simulari si aplicatii soft specifice) si studiul individual /online bazat pe tehnologia e-learning.

Blended Learning este un concept modern de educaţie şi formare, foarte flexibil, cu o adresabilitate ridicata în formarea profesională a adulţilor deoarece răspunde nevoilor diferite ale adulţilor şi ţine cont de caracteristicile de învăţare a acestora: stiluri de gândire şi de învăţare diferite, nivelele de cunostinţe, tipuri de inteligenţă, prin folosirea acestor metode combinate de invaţare.
Formarea profesională a adulţilor este mult diferită de formarea iniţială a tinerilor: adulţii au sisteme de valori formate şi “aşezate”, au preconcepţii, au niveluri diferite de educaţie şi cultură şi, mai ales, au minimă disponibilitate de schimbare. Apelând exclusiv la formarea în sală (varianta tradiţională) ne confruntăm cu următoarele limitări: scoaterea din piață pe termen lung, costuri semnificative legate de cazare şi transport, timp insuficient alocat dezvoltării și fixării noţiunilor necesare, izolare față de experiența acumulată de ceilalți membri ai echipei prin punerea în practică a celor învățate, etc.

Avantajele pentru cursant sunt multiple: continuarea activitatii profesionala fara intreruperi; gradul de aplicabilitate al conceptelor si retentia informatiilor primite cresc radical.
Acest sistem a fost dezvoltat cu scopul de a a oferi fiecarui cursant un nivel avansat de cunostinte de nivel tehnic ridicat, si presupune metode şi tehnici variate de predare şi învăţare, o nouă manieră de a oferi transfer de cunoştinţe şi experienţe de învăţare.
Prin utilizarea mixului de învățare “Blended Learning” folosind dispozitive digitale (e-learning) și cursuri în sală folosim eficient resursele disponibile și creăm un plan de lucru care să ducă la atingerea obiectivelor de învățare prin: distribuirea suportului teoretic, dirijarea învățării noțiunilor teoretice, testarea cunoașterii acestora – prin testare on-line, urmate apoi în sală de generarea și fixarea comportamentelor necesare având ca efect aplicarea în practică a tuturor competențelor și comportamentelor dobândite, încheind prin pre-follow-up on-line și follow-up în sală, forum de bune practici etc.
Una din preocuparile continue – cresterea calitatii in procesul de invatamant – presupune o up-datare permanenta la noile tehnici, tehnologii si tendinte de piata. In acest sens s-au incheiat parteneriate cu diverse companii ce activeaza in furnizori de servicii si solutii software:



NEMETSCHEK Allplan – soft de arhitectura, design si constructii, proiectare instalatii
CIEL C – soft de contabilitate si management
SAGA SOFTWARE- soft de contabilitate si management
CAD ELECTRIC – proiectare instalatii electrice
DIALUX – soft pentru proiectare iluminat, etc.
IntelSOFT – soft pentru devize, evaluare si planificare
AutoDATA – soft pentru diagnosticare si reparatii auto
Succes !

Echipa FPIP Cluj

www.electrotehnica.ecalificat.ro
Fişiere ataşate:
Locuri disponibile:
100