Înapoi 25.01.2011 16:38

Cum sa folosesti serviciile gratuite oferite de www.muncitorcalificat.ro in afaceri?

Muncitorcalificat.ro este un instrument de promovare online, foarte accesibil atat pentru liber profesionisti, simpli muncitori care activeaza in campul muncii cat si pentru afacerile mici, mijlocii si chiar pentru cele mari, deoarece serviciile portalului sunt gratuite. Sigurul cost pe care il ai, este timpul tau liber pe care il aloci sa iti manageriezi profilul. (inregitrarea contului, configurarea profilului, publicarea anunturilor referitoare la cereri si oferte de angajare in diferite proiecte si publicarea anunturilor cu privire la promovarea anumitor cursuri).


Inregistrarea in cadrul portalului este simpla, se face o singura data si dureaza maxim un minut, avand in vedere ca este necesara si o activare a contului din e-mailul folosit la crearea contului respectiv.


Configurarea profilului, reprezinta practic personalizarea pagini web ce va va reprezenta pe dvs. sau pe compania pe care o reprezentati., practic va veti crea o carte de vizita online, veti spune lumii cine sunteti, care este calificarea dvs, ce servicii si produse oferiti, in ce proiecte a-ti fost implicat si cum puteti sa fiti contactat. Foarte important, in aceasta faza este sa aveti grija cum va faceti descrierea, sa fiti cat mai la obiect si sa incercati sa va impresionati publicul. Important este si alegerea pozei sau logo-ului pe care il veti folosi, pentru configurarea profilului. Nu uitati, imaginea conteaza si mareste vanzarile. In general, ca si pasul 1 – inregistrarea contului, acest pas – configurarea profilului, se face o singura data, la inceput, binenteles descrierea si celelalte setari de cont se pot face si ulterior, oricand veti dori.


Un astfel de profil, va va permite sa fiti vizibil online. Numele dvs, sau al companiei dvs sau al companiei pe care o reprezentati va putea fi gasit de motoarele de cautare pe internet. Indiferent ca, aveti propriul site, blog sau o simpla pagina web, cu cat numele dvs. sau al companiei dvs. va aparea pe mai multe pagini web cu atat acesta va creste in notorietate, devenind din ce in ce mai cunoscut. Astfel, crescandu-va imaginea, brandul, in mod automat vor creste si clienti si nu in ultimul rand incasarile din afacerea dvs.


Serviciul gratuit, de publicare de anunturi cu cereri si oferte de munca in anumite proiecte va va fi de folos pentru a va promova serviciile dvs sau ale companie dvs pe care le oferiti, sau in momentul in care cautati o terta persoana sau companie sa va execute un anumit proiect.


La fel ca serviciul de publicare de anunturi cu cereri si oferte de munca in diferite proiecte functioneaza si serviciul de publicare a anunturilor referitoare la anumite cursuri de calificare, instruire, specializare sau formare profesionala. Acest serviciu ajutand in mod gratuit pe cei care vor sa faca cunoscute anumite cursuri.


Deci, ce mai acceptati? Inregistrati-va pe www.muncitorcalificat.ro si promovati-va serviciile, brandul personal sau brandul companiei dvs, sau al companiei pe care o reprezentati. Este simplu si gratuit.


 


Echipa www.muncitorcalificat.ro


 

Vezi comentarii | Comentează | Înapoi