Despre Noi

www.muncitorcalificat.ro reprezintă singurul portal românesc ce te ajută folosindu-ţi experienţa profesională şi punând accentul pe brandul tău personal, sa îţi găseşti proiecte potrivite calificării tale la care vei putea munci, contribuind astfel la suplimentarea veniturilor tale şi totodată portalul îţi oferă posibilitatea de a face parte dintr-o retea socială online de profesionişti.

La prima vedere, portalul reprezintă o baza de date cu anunţuri de proiecte, dar în acelaşi timp www.muncitorcalificat.ro este mult mai mult decât atât. Astfel muncitorcalificat se adresează nu numai căutătorilor de proiecte (locuri de muncă), ci se adresează şi celor care vor să angajeze muncitori calificaţi pentru a-şi finaliza proiectele personale - persoan fizice autorizate, întreprinderi individuale, microîntreprinderi si IMM-uri. În realitate www.muncitorcalificat.ro reprezintă un adevărat instrument de marketing, cu ajutorul căruia orice persoană care doreşte, poate să îşi configureze un profil, în mod gratuit, astfel putând să se promoveze online, contribuind la creşterea imaginii sale, precum şi la mărirea sistemului relaţional şi nu în ultimul rând la oportunitatea suplimentării veniturilor personale.

www.muncitorcalificat.ro a fost creat în ideea de a deveni principala piaţă online de proiecte din România, o adevărată platformă online unde se vor administra şi gestiona proiecte din diverse domenii de activitate.

Portalul a fost conceput în aşa fel încât să fie foarte accesibil pentru toţi utilizatorii. În primul rand, înregistrarea în portal nu costă nimic, în afară de timpul pe care îl aloci pentru a completa formularul de înregistrare. În al doiela rând, ca structură, portalul este o aplicaţie web foarte simplă, uşor de utilizat, care nu necesită cunoştiinţe speciale în domeniu, fiind uşor de folosit de orice persoană care are cunoştiinţe minime despre internet.

Portalul a fost gândit de echipa de management a proiectului, într-un mod foarte simplu, indiferent că îţi cauţi de muncă sau că vrei să angajezi un profesionist sau pur şi simplu vrei să te foloseşti de www.muncitorcalificat.ro doar pentru soluţia foarte accesibilă pe care o oferă de promovare online, tot ce ai de facut este să te înregistrezi.

Înregistrarea în portal şi configurarea unui profil cu un URL personal de tipul: www.muncitorcalificat.ro/comunitate/nume se face foarte rapid, în maxim 7 minute.

10 motive pentru care să te înregistrezi

  1. Nu costă niciun ban, înregistrarea în portal fiind gratuită.
  2. Înregistrarea şi configurarea unui profil în cadrul portalului durează foarte puţin, maxim 7 minute.
  3. Oportunitatea de a profita de un instrument de marketing online în scopul promovării brandului personal.
  4. Vei fi găsit de motoarele de căutare mult mai uşor, construindu-ţi un profil profesional online, în cadrul portalului.
  5. Vei putea spune lumii cine eşti, ce faci, unde poţi fi găsit.
  6. Este o aplicaţie web foare accesibilă, usor de folosit, nu necesită cunoştiinţe speciale în domeniu pentru a folosi serviciile oferite de portalul www.muncitorcalificat.ro.
  7. Posibilitatea de a te angaja în proiecte potrivite calificării tale, contribuind astfel la suplimentarea veniturilor personale.
  8. Posibilitatea de a-ţi angaja omul potrivit pentru finalizarea proiectului tău, în urma negocierii cu acesta a tuturor detaliilor legate de proiect.
  9. Vei contribui la mărirea sistemului tău relaţional, făcându-ţi noi colaboratori printre profesioniştii înscrişi în portal.
  10. Îţi vei îmbogăţi cunoştiinţele profesionale interacţionând cu comunitatea de specialişti din cadrul portalului, prin intermediul mesageriei proprii.