Înapoi 10.01.2011 09:17

De ce muncitorcalificat.ro - solutia cea mai accesibila de promovare online, pentru toti muncitorii din Romania?


Promovarea online este prin definitie mai accesibila in comparatie cu mijloacele de promovare traditionale.
Din ce in ce mai multa lume cauta si obtine informatie folosind motoarele de cautare online, bucurandu-se de varietatea ofertelor, de posibilitatea compararii relevante si rapide a acestora, a platilor online sau ramburs, precum si de comoditatea livrarii la domiciliu.
In cazul portalului www.muncitorcalificat.ro, accesibilitatea nu este pusa in lumina numai de considerentele financiare, serviciile portalului fiind oferite in mod gartuit.
Un profil profesional online, este binevenit oricarei persoane care activeaza in campul muncii: liber profesionist, muncitor calificat, expert, profesionist sau pentru un student sau elev care doreste sa-si creasca vizibilitatea online si sa isi promoveze serviciile si este in al doielea rand o solutie de promovare care poate fi administrata si actualizata de oriunde, oricand, de catre persoane fara prea multe cunostiinte IT. Pentru un muncitor, configurarea unui profil profesional online in cadrul portalului, va reprezenta practic crearea unei carti de vizite online, deoarece prin acest profil respectivul muncitor va putea spune celor din jur cine este, ce experienta are, in ce proiecte a participat, ce servicii poate oferi si cum poate fi contactat.
Pentru beneficiari, accesibilitatea este reprezentata de posibilitatea contactarii directe a furnizorului.
Totusi pentru a beneficia la maxim si pe termen lung de facilitatile oferite de catre portalul www.muncitorcalificat.ro, recomandam inregistrarea. Accesibilitate – bifat!


Echipa www.muncitorcalificat.ro

Vezi comentarii | Comentează | Înapoi