Înapoi 30.12.2010 08:28

Esti un tanar muncitor calificat, dornic de munca, cum iti gasesti clienti?

Ai terminat o facultate, sau un curs de calificare, specializare, instruire in urma caruia te-ai ales cu o calificare si doresti sa te apuci de munca pentru a-ti castiga traiul zilnic, totul pare a fi in regula si normal. Insa, in realitate lucrurile nu stau chiar asa, in realitate tinerii muncitori calificati fie ei: ingineri, economisti, evaluatori, doctori, maistri, mecanici, constructori, instalatori, profesori, contabili, etc nu isi gasesc usor de munca, potentialii clienti nu bat la usa acestora. Oferte de munca, pentru aceasta categorie de muncitori sunt foarte putine, acesti muncitori sunt atrasi foarte greu in anumite proiecte pentru a fi angajati, din mai multe motive.
Unul din motivele pentru care unii muncitori nu sunt angajati sa finalizeze anumite proiecte, este acela ca acesti tineri absolventi, profesionisti, tineri muncitori calificati, experti sau specialisti nu sunt inca cunoscuti, nu au notorietate, nu au un feedback.
Avand in vedere, amploarea si impactul pe care il are internetul si mediul online asupra oamenilor in ziua de astazi, o solutie de promovare pentru acesti muncitori calificati ar fi crearea de profiluri online in cadrul site-urilor specializate de genul www.muncitorcalificat.ro Acest profil online, va fi practic ca o carte de vizita online pentru un profesionist, expert sau specialist. Acest profil online, pe langa faptul ca este gratuit, ii va putea oferi ocazia unui muncitor calificat sa spuna potentialilor clienti: cine este, ce face, care este experienta lui, in ce proiecte a participat, ce cursuri de calificare a absovit, care sunt colaboratorii lui si cum poate fi contactat.
Desigur, pentru o persoana care doreste ceva mai profesional, poate sa opteze pentru construiea unui site propriu, sau a unui blog, insa va trebui sa aibe cunostiinte in domeniu, sau sa angajeze pe cineva sa ii faca aceasta treaba si sa aloce o anumita suma de bani pentru acest lucru, care in functie de pretentii nu va fi nesemnificativa.

Echipa www.muncitorcalificat.ro

Vezi comentarii | Comentează | Înapoi