Cursuri de calificare şi formare profesională din România


Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea


Fi la curent cu oferta de cursuri de calificare din România

Găseşte cursul potrivit şi perfecţionează-te

Nu uita, a fi calificat contează!



Eşti organizator de cursuri de calificare şi de formare profesională, reprezinţi un organizator sau pur şi simplu doreşti să promovezi, în mod gratuit, un curs pe care îl consideri util în rândul muncitorilor din comunitatea pe care o reprezinţi? Atunci, tot ce ai de făcut este să te înregistrezi pe www.muncitorcalificat.ro.
Este simplu, nu costă nimic, înregistrarea durează maxim un minut, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul.
Calificare Gratuit Bucatar pentru angajati in domeniu - detalii curs
Cursul numai este disponibil.

Curs terminat!
Stare curs:
Închis
Organizator:
Locaţie:
Calea Floreasca nr.19 et.1 sector 1, București
Cost curs:
1 lei
Data adăugării:
31.05.2012 14:03
Data expirării:
29.06.2012 00:00
Descriere:
Unitati de competenta:

Comunicarea la locul de muncã;
Desfãsurarea muncii în echipã;
Aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de muncã;
Asigurarea conditiilor igienico-sanitare;
Organizarea cadrului general de deschidere si închidere a activitãtii sectiei;
Prevenirea poluãrii mediului;
Întocmirea documentelor specifice;
Pregãtirea antreurilor calde si reci;
Pregãtirea fripturilor;
Pregãtirea gustãrilor calde si reci;
Pregãtirea mâncãrurilor din carne;
Pregãtirea mâncãrurilor din legume,orez,ouã, paste fãinoase;
Pregãtirea preparatelor lichide;
Prepararea dulciurilor (deserturilor);
Prepararea fondurilor glace;
Prepararea mâncãrurilor din peste si fructe de mare;
Realizarea actiunilor de supervizare si control;
Realizarea aluaturilor de bazã;
Realizarea salatelor;
Realizarea sosurilor.
Locuri disponibile:
9