Cursuri de calificare şi formare profesională din România


Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea


Fi la curent cu oferta de cursuri de calificare din România

Găseşte cursul potrivit şi perfecţionează-te

Nu uita, a fi calificat contează!



Eşti organizator de cursuri de calificare şi de formare profesională, reprezinţi un organizator sau pur şi simplu doreşti să promovezi, în mod gratuit, un curs pe care îl consideri util în rândul muncitorilor din comunitatea pe care o reprezinţi? Atunci, tot ce ai de făcut este să te înregistrezi pe www.muncitorcalificat.ro.
Este simplu, nu costă nimic, înregistrarea durează maxim un minut, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul.
Curs autorizat ANC Barman - detalii curs
Cursul numai este disponibil.

Curs terminat!
Stare curs:
Închis
Organizator:
Locaţie:
P-ta Huniade nr.3, etaj 3, cladirea Modex, Timiș
Cost curs:
600 lei
Data adăugării:
05.05.2014 16:08
Data expirării:
01.08.2015 00:00
Descriere:
Scoala EUROTRAINING organizeaza cursul de barman care face parte din domeniul ocupational turism si alimentatie publica.

Diploma obtinuta

Certificat acreditat ANC (diploma) – se obtine in urma absolvirii cursului de barman. Certificatele obtinute au valabilitate permanenta si sunt recunoscute national si la nivelul Uniunii Europene.

Supliment descripiv al certificatului -reprezinta documentul in care sunt mentionate competentele profesionale standardizate dobandite in urma absolvirii cursului.

Certificatul si suplimentul descripiv sunt ridicate de catre participant de la sediul Scolii EUROTRAINING, in termenul comunicat de catre organizatorul cursului.



Unitati de competenta

Comunicarea interactiva la locul de munca
Efectuarea muncii in echipa
Aplicarea NPM si PSI
Mentinerea unui mediu de munca sigur si curat
Organizarea locului de munca in vederea inceperii activitatii
Curatarea si depozitarea obiectelor de inventar
Gestionarea stocurilor de bauturi si materiale necesare
Incasarea contravalorii serviciilor oferite
Pregatirea bauturilor de bar
Pregatirea tonomatelor de servire
Preluarea comenzilor clientilor
Servirea clientilor la bar
Fişiere ataşate:
Locuri disponibile:
10