Cursuri de calificare şi formare profesională din România


Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea


Fi la curent cu oferta de cursuri de calificare din România

Găseşte cursul potrivit şi perfecţionează-te

Nu uita, a fi calificat contează!



Eşti organizator de cursuri de calificare şi de formare profesională, reprezinţi un organizator sau pur şi simplu doreşti să promovezi, în mod gratuit, un curs pe care îl consideri util în rândul muncitorilor din comunitatea pe care o reprezinţi? Atunci, tot ce ai de făcut este să te înregistrezi pe www.muncitorcalificat.ro.
Este simplu, nu costă nimic, înregistrarea durează maxim un minut, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul.
Curs autorizat ANC Brutar-Patiser - detalii curs
Cursul numai este disponibil.

Curs terminat!
Stare curs:
Închis
Organizator:
Locaţie:
P-ta Huniade nr.3, etaj 3, cladirea Modex, Timisoara, Timiș
Cost curs:
700 lei
Data adăugării:
09.07.2014 12:39
Data expirării:
30.09.2015 00:00
Descriere:
Prezentarea cursului

Scoala EUROTRAINING organizeaza curs de brutar-patiser preparator produse fainoase care face parte din domeniul ocupational industria alimentara, a bauturilor si a tutunului.

Diploma obtinuta

Certificat acreditat ANC (diploma) – se obtine in urma absolvirii cursului de brutar-patiser preparator produse fainoase. Certificatele obtinute au valabilitate permanenta si sunt recunoscute national si la nivelul Uniunii Europene.

Supliment descripiv al certificatului - reprezinta documentul in care sunt mentionate competentele profesionale standardizate dobandite in urma absolvirii cursului

Certificatul si suplimentul descripiv sunt ridicate de catre participant de la sediul Scolii EUROTRAINING, in termenul comunicat de catre organizatorul cursului.

Unitati de competenta

Comunicare si numeratie
Asigurarea calitatii
Dezvoltarea personala
Igiena si securitatea muncii
Lucrul in echipa
Aprecierea valorii nutritive a alimentelor
Pregatirea materiilor prime si auxiliare
Tehnici de ambalare
Prepararea tipurilor de aluat pentru obtinerea produselor de patiserie
Prepararea semipreparatelor folosite in patiserie
Prelucrarea aluaturilor pentru obtinerea produselor de patiserie
Prelucrarea aluatului pentru fabricarea produselor fainoase
Coacerea si uscarea
Fişiere ataşate:
Locuri disponibile:
20