Cursuri de calificare şi formare profesională din România


Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea


Fi la curent cu oferta de cursuri de calificare din România

Găseşte cursul potrivit şi perfecţionează-te

Nu uita, a fi calificat contează!



Eşti organizator de cursuri de calificare şi de formare profesională, reprezinţi un organizator sau pur şi simplu doreşti să promovezi, în mod gratuit, un curs pe care îl consideri util în rândul muncitorilor din comunitatea pe care o reprezinţi? Atunci, tot ce ai de făcut este să te înregistrezi pe www.muncitorcalificat.ro.
Este simplu, nu costă nimic, înregistrarea durează maxim un minut, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul.
Curs autorizat ANC Cofetar-Patiser - detalii curs
Cursul numai este disponibil.

Curs terminat!
Stare curs:
Închis
Organizator:
Locaţie:
P-ta Huniade nr.3, etaj 3, cladirea Modex, Timisoara, Timiș
Cost curs:
1200 lei
Data adăugării:
21.05.2014 11:10
Data expirării:
21.06.2014 00:00
Descriere:
Prezentarea cursului

Scoala EUROTRAINING organizeaza cursul de cofetar-patiser care face parte din domeniul ocupational turism si alimentatie publica.



Diploma obtinuta

Certificat acreditat ANC (diploma) – se obtine in urma absolvirii cursului de cofetar-patiser. Certificatele obtinute au valabilitate permanenta si sunt recunoscute national si la nivelul Uniunii Europene.

Supliment descripiv al certificatului - reprezinta documentul in care sunt mentionate competentele profesionale standardizate dobandite in urma absolvirii cursului

Certificatul si suplimentul descripiv sunt ridicate de catre participant de la sediul Scolii EUROTRAINING, in termenul comunicat de catre organizatorul cursului.



Unitati de competenta

Comunicarea la locul de munca
Desfasurarea muncii in echipa
Aplicarea normelor de protectie a mediului
Aplicarea normelor igienico-sanitare
Aplicarea NPM si NPSI
Asigurarea aprovizionarii cu materii prime si produse alimentare
Organizarea si intretinerea locului de munca
Planificarea activitatii proprii
Ambalarea si pregatirea pentru comercializare a produselor
Asigurarea calitatii produselor
Exploatarea echipamentelor pentru copt si racit
Exploatarea echipamentelor pentru pregatirea semifabricatelor de patiserie
Manipularea, conservarea si depozitarea materialelor si produselor alimentare
Prepararea produselor de patiserie/cofetarie
Prepararea semipreparatelor de patiserie
Realizarea decoratiunilor pentru produsele de cofetarie/patiserie
Fişiere ataşate:
Locuri disponibile:
10