Cursuri de calificare şi formare profesională din România


Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea


Fi la curent cu oferta de cursuri de calificare din România

Găseşte cursul potrivit şi perfecţionează-te

Nu uita, a fi calificat contează!



Eşti organizator de cursuri de calificare şi de formare profesională, reprezinţi un organizator sau pur şi simplu doreşti să promovezi, în mod gratuit, un curs pe care îl consideri util în rândul muncitorilor din comunitatea pe care o reprezinţi? Atunci, tot ce ai de făcut este să te înregistrezi pe www.muncitorcalificat.ro.
Este simplu, nu costă nimic, înregistrarea durează maxim un minut, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul.
Curs autorizat ANC Macelar - detalii curs
Cursul numai este disponibil.

Curs terminat!
Stare curs:
Închis
Organizator:
Locaţie:
P-ta Huniade nr.3, etaj 3, cladirea Modex, Timisoara, Timiș
Cost curs:
600 lei
Data adăugării:
01.07.2014 11:15
Data expirării:
01.08.2014 00:00
Descriere:
Prezentarea cursului:

Scoala EUROTRAINING organizeaza cursul de macelar care face parte din domeniul ocupational industria alimentara, a bauturilor si a tutunului.

Diploma obtinuta:

Certificat acreditat ANC (diploma) – se obtine in urma absolvirii cursului de macelar. Certificatele obtinute au valabilitate permanenta si sunt recunoscute national si la nivelul Uniunii Europene.

Supliment descripiv al certificatului - reprezinta documentul in care sunt mentionate competentele profesionale standardizate dobandite in urma absolvirii cursului.

Certificatul si suplimentul descripiv sunt ridicate de catre participant de la sediul Scolii EUROTRAINING, in termenul comunicat de catre organizatorul cursului.

UNITATILE DE COMPETENTA:

- Aplicarea normelor de securitate si sanatate in munca
- Aplicarea normelor de protectia mediului
- Organizarea activitatii proprii
- Aplicarea normelor de igiena si de siguranta a alimentelor
- Intocmirea documentelor specifice
- Preluarea animalelor pentru sacrificare
- Pregatirea animalelor pentru sacrificare
- Suprimarea vietii animalelor - prelucrarea initiala
- Prelucrarea finala a carcaselor de carne
- Ambalarea si etichetarea carnii si a subproduselor de abator
- Transportul si depozitarea carnii si a subproduselor de abator
- Valorificarea altor componente rezultate din prelucrarea finala

www.scoalaeurotraining.ro
Fişiere ataşate:
Locuri disponibile:
20