Cursuri de calificare şi formare profesională din România


Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea


Fi la curent cu oferta de cursuri de calificare din România

Găseşte cursul potrivit şi perfecţionează-te

Nu uita, a fi calificat contează!



Eşti organizator de cursuri de calificare şi de formare profesională, reprezinţi un organizator sau pur şi simplu doreşti să promovezi, în mod gratuit, un curs pe care îl consideri util în rândul muncitorilor din comunitatea pe care o reprezinţi? Atunci, tot ce ai de făcut este să te înregistrezi pe www.muncitorcalificat.ro.
Este simplu, nu costă nimic, înregistrarea durează maxim un minut, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul.
Curs Bucatar autorizat ANC - detalii curs
Cursul numai este disponibil.

Curs terminat!
Stare curs:
Închis
Organizator:
Locaţie:
P-ta Huniade nr. 3, et. 3, cladirea Modex, Timiș
Cost curs:
900 lei
Data adăugării:
23.09.2015 10:50
Data expirării:
23.10.2015 00:00
Descriere:
Scoala EUROTRAINING organizeaza cursul de bucatar care face parte din domeniul ocupational turism si alimentatie publica.

Certificat acreditat ANC (diploma) – se obtine in urma absolvirii cursului de bucatar. Certificatele obtinute au valabilitate permanenta si sunt recunoscute national si la nivelul Uniunii Europene.

Unitatile de competenta:

- Comunicarea la locul de munca
- Desfasurarea muncii in echipa
- Aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca
- Asigurarea conditiilor igienico-sanitare
- Organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii sectiei
- Prevenirea poluarii mediului
- Intocmirea documentelor specifice
- Pregatirea antreurilor calde si reci
- Pregatirea fripturilor
- Pregatirea gustarilor calde si reci
- Pregatirea mancarurilor din carne
- Pregatirea mancarurilor din legume, orez, ouă, paste fainoase
- Pregatirea preparatelor lichide
- Prepararea dulciurilor (deserturilor)
- Prepararea fondurilor glace
- Prepararea mancarurilor din peste si fructe de mare
- Realizarea actiunilor de supervizare si control
- Realizarea aluaturilor de baza
- Realizarea salatelor
- Realizarea sosurilor

Durata cursului: 20 saptamani
Conditii inscriere: studii generale minime obligatorii
Fişiere ataşate:
Locuri disponibile:
28