Cursuri de calificare şi formare profesională din România


Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea


Fi la curent cu oferta de cursuri de calificare din România

Găseşte cursul potrivit şi perfecţionează-te

Nu uita, a fi calificat contează!Eşti organizator de cursuri de calificare şi de formare profesională, reprezinţi un organizator sau pur şi simplu doreşti să promovezi, în mod gratuit, un curs pe care îl consideri util în rândul muncitorilor din comunitatea pe care o reprezinţi? Atunci, tot ce ai de făcut este să te înregistrezi pe www.muncitorcalificat.ro.
Este simplu, nu costă nimic, înregistrarea durează maxim un minut, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul.
CURS FORMARE IN PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA: 10 IAN. 2014 - detalii curs
Cursul numai este disponibil.

Curs terminat!
Stare curs:
Închis
Organizator:
Locaţie:
Clinica Aquamarin, București
Cost curs:
580 lei
Data adăugării:
13.12.2013 15:56
Data expirării:
10.01.2014 00:00
Descriere:
Clinica Aquamarin impreuna cu Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa va invita la un nou curs de formare de baza in psihoterapie integrativa.
Cursul dureaza 2 ani, este acreditat de catre Colegiul Psihologilor din Romania si la finalul celor 2 ani, participantii vor primi diploma de psihoterapeut in supervizare.
Cursul se desfasoara in module de weekend, un modul pe luna.
Pot participa si studentii, iar dezvoltarea personala este inclusa in cadrul celor 2 ani de formare (nu se face separat de formare).
Formarea se desfasoara sub egida Asociatiei Europene de Psihoterapie Integrativa iar cursantii vor avea oportunitatea de a lucra chiar cu fondatorul acestei scoli in Europa, dr. Ken Evans.
Dupa absolvirea cursului de formare si a orelor de supervizare, absolventii vor primi certificatul European de psihoterapeut ce le confera dreptul sa practice psihoterapia in Europa.
Inscrieri la tel: 021.326.52.90; 0745.633.474; 0724.222.522.
contact@aquamarin.ro
www.aquamarin.ro
Fişiere ataşate:
Locuri disponibile:
30