Cursuri de calificare şi formare profesională din România


Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea


Fi la curent cu oferta de cursuri de calificare din România

Găseşte cursul potrivit şi perfecţionează-te

Nu uita, a fi calificat contează!



Eşti organizator de cursuri de calificare şi de formare profesională, reprezinţi un organizator sau pur şi simplu doreşti să promovezi, în mod gratuit, un curs pe care îl consideri util în rândul muncitorilor din comunitatea pe care o reprezinţi? Atunci, tot ce ai de făcut este să te înregistrezi pe www.muncitorcalificat.ro.
Este simplu, nu costă nimic, înregistrarea durează maxim un minut, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul.
Curs Sef de sala restaurant - detalii curs
Cursul numai este disponibil.

Curs terminat!
Stare curs:
Închis
Organizator:
Locaţie:
P-ta Huniade nr.3, etaj 3, cladirea Modex, Timiș
Cost curs:
1000 lei
Data adăugării:
05.05.2014 16:07
Data expirării:
06.02.2015 00:00
Descriere:
Scoala EUROTRAINING organizeaza cursul de Sef de sala restaurant care face parte din domeniul ocupational turism si alimentatie publica.

Certificat acreditat ANC (diploma) – se obtine in urma absolvirii cursului de sef de sala restaurant. Certificatele obtinute au valabilitate permanenta si sunt recunoscute national si la nivelul Uniunii Europene.

Supliment descripiv al certificatului - reprezinta documentul in care sunt mentionate competentele profesionale standardizate dobandite in urma absolvirii cursului.

Certificatul si suplimentul descripiv sunt ridicate de catre participant de la sediul Scolii EUROTRAINING, in termenul comunicat de catre organizatorul cursului.

Unitati de competenta:

- Comunicarea interactiva
- Comunicarea intr-o limba straina
- Coordonarea activitatii ospatarilor
- Asigurarea aplicarii normelor SSM-PSI
- Mentinerea conditiilor igienico-sanitare
- Verificarea aplicarii normelor de protectia mediului
- Monitorizarea activitatii ospatarilor
- Promovarea ofertei de produse
- Asigurarea calitatii serviciilor
- Rezolvarea reclamatiilor si solicitarilor clientilor
- Crearea/mentinerea bunelor relatii cu clientii

Durata cursului: 5 saptamani
Conditii inscriere: studii generale + certificat calificare ospatar

Plata se poate realiza sub doua forme:
- In rate egale conform contractului de formare profesionala incheiat la inscriere
- Integral la inscriere, caz in care veti beneficia de 5% reducere.

Fişiere ataşate:
Locuri disponibile:
10