Cursuri de calificare şi formare profesională din România
Fi la curent cu oferta de cursuri de calificare din România
Găseşte cursul potrivit şi perfecţionează-te
Nu uita, a fi calificat contează!
Eşti organizator de cursuri de calificare şi de formare profesională, reprezinţi un organizator sau pur şi simplu doreşti să promovezi, în mod gratuit, un curs pe care îl consideri util în rândul muncitorilor din comunitatea pe care o reprezinţi? Atunci, tot ce ai de făcut este să te înregistrezi pe www.muncitorcalificat.ro.
Este simplu, nu costă nimic, înregistrarea durează maxim un minut, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul.
Stare curs:
Închis
Organizator:
tehnoart (0)
Locaţie:
Calea Vitan Nr. 135,
București
Cost curs:
750 lei
Data adăugării:
21.01.2011 16:35
Data expirării:
21.01.2020 00:00
Descriere:
Bucãtarul realizeazã preparate culinare dupã diferite retete care sã satisfacã exigentele consumatorilor. În acest scop, el se ocupã de pregãtirea produselor alimentare pentru gãtit. Mãsoarã cantitãtile necesare, le amestecã progresiv conform retetei, le pune la dospit, fermentat, copt sau fiert. Dupã ce preparatele culinare au fost pregãtite, urmeazã împãrtirea lor în portii.
Bucãtarul utilizeazã în activitatea sa diferite produse alimentare, unelte si masini cu ajutorul cãrora transformã alimentele în preparate culinare. Ca unelte si masini utilizate mai frecvent pot fi enumerate: cutite, satârul, robotul de bucãtãrie, masini de curãtat si de tãiat zarzavat, masini de tocat, masini de amestecat, friteuza, cuptoare clasice sau cu microunde, agregate frigorifice.
Tipul programului de formare : Calificare.
Pregatire minima pt.inscriere : Invatamantul minim obligatoriu.
Varsta minima : 18 ani.
Durata programului : 17 saptamani - 720 ore(240 ore teorie + 480 ore practica).
Cod : N.C.5122.2.1.
Calea Vitan Nr 135, Bucuresti.
Mobil: 0761.102.433; 0726.478.408; 0744.865.309; 0761.102.432.
Site: www.tehnosolution.ro
E-mail: office@tehnosolution.ro
Bucãtarul utilizeazã în activitatea sa diferite produse alimentare, unelte si masini cu ajutorul cãrora transformã alimentele în preparate culinare. Ca unelte si masini utilizate mai frecvent pot fi enumerate: cutite, satârul, robotul de bucãtãrie, masini de curãtat si de tãiat zarzavat, masini de tocat, masini de amestecat, friteuza, cuptoare clasice sau cu microunde, agregate frigorifice.
Tipul programului de formare : Calificare.
Pregatire minima pt.inscriere : Invatamantul minim obligatoriu.
Varsta minima : 18 ani.
Durata programului : 17 saptamani - 720 ore(240 ore teorie + 480 ore practica).
Cod : N.C.5122.2.1.
Calea Vitan Nr 135, Bucuresti.
Mobil: 0761.102.433; 0726.478.408; 0744.865.309; 0761.102.432.
Site: www.tehnosolution.ro
E-mail: office@tehnosolution.ro
Locuri disponibile:
100