Cursuri de calificare şi formare profesională din România


Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea


Fi la curent cu oferta de cursuri de calificare din România

Găseşte cursul potrivit şi perfecţionează-te

Nu uita, a fi calificat contează!Eşti organizator de cursuri de calificare şi de formare profesională, reprezinţi un organizator sau pur şi simplu doreşti să promovezi, în mod gratuit, un curs pe care îl consideri util în rândul muncitorilor din comunitatea pe care o reprezinţi? Atunci, tot ce ai de făcut este să te înregistrezi pe www.muncitorcalificat.ro.
Este simplu, nu costă nimic, înregistrarea durează maxim un minut, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul.
DEPENDENTA DE JOCURI DE NOROC - caracteristici si tratament: 7 septembrie 2013 - detalii curs
Cursul numai este disponibil.

Curs terminat!
Stare curs:
Închis
Organizator:
Locaţie:
Bd. Decebal 6, București
Cost curs:
140 lei
Data adăugării:
24.07.2013 18:17
Data expirării:
07.09.2013 00:00
Descriere:
CLINICA AQUAMARIN va invita la un nou workshop, in cadrul caruia va veti familiariza cu specificul dependentei de jocuri de noroc, cu factorii implicati in declansarea si mentinerea dependentei si veti invata anumite metode de tratament ale acestei patologii, cunoscuta sub denumirea de joc de sansa patologic.
Vom invata care sunt factorii de risc ai aparitiei dependentei de jocuri de noroc, care sunt consecintele sale asupra jucatorului si a familiei sale, care sunt instrumentele de diagnosticare si ce metode de tratament si-au dovedit eficienta pana in prezent.
La final, vom prezenta in detaliu etapele unui model de terapie pentru dependenta de jocuri de noroc, care a fost aplicat cu succes la nivelul tarii noastre.
Coordonator workshop: lector univ. dr. Steliana Rizeanu, psiholog clinician principal, formator-supervizor, psihoterapeut specialist in psihoterapie cognitiv-comportamentala, autoare a cartilor “Dependenta de jocuri de noroc. Ghid de ajutor pentru jucatorii dependenti si familiile acestora” si “Psihoterapia jocului de sansa patologic”, coordonator al programului “Joaca responsabil”.
Program: 9-15.
Taxa: 140 lei.
Informatii si inscrieri: contact@aquamarin.ro
Tel: 021.326.52.90; 0724.222.522; 0745.633.474.
www.aquamarin.ro
Fişiere ataşate:
Locuri disponibile:
15