Cursuri de calificare şi formare profesională din România


Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea


Fi la curent cu oferta de cursuri de calificare din România

Găseşte cursul potrivit şi perfecţionează-te

Nu uita, a fi calificat contează!Eşti organizator de cursuri de calificare şi de formare profesională, reprezinţi un organizator sau pur şi simplu doreşti să promovezi, în mod gratuit, un curs pe care îl consideri util în rândul muncitorilor din comunitatea pe care o reprezinţi? Atunci, tot ce ai de făcut este să te înregistrezi pe www.muncitorcalificat.ro.
Este simplu, nu costă nimic, înregistrarea durează maxim un minut, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul.
EFECTELE STRES-ULUI COMBATUTE PRIN MEDITATIE SI YOGA: 14 nov. 2014 - detalii curs
Cursul numai este disponibil.

Curs terminat!
Stare curs:
Închis
Organizator:
Locaţie:
Clinica Aquamarin, București
Cost curs:
300 lei
Data adăugării:
30.09.2014 17:31
Data expirării:
14.11.2014 00:00
Descriere:
Acest curs se adreseaza in primul rand celor a caror profesie presupune ajutarea semenilor, cum ar fi: psihologi, medici, asistente medicale, cadre didactice, etc.
Gradul ridicat de stres fizic si emotional generat de interactiunea permanenta cu oameni bolnavi sau dezechilibrati emotional si psihic predispun aceste categorii la o serie de afectiuni ce pot fi prevenite printr-un stil de viata adaptat corespunzator.

Ce presupune un astfel de stil de viata?

In primul rand pentru a lucra cu oameni care au nevoie de ajutor este important ca noi insine sa ne simtim bine, sa fim echilibrati si plini de vitalitate. Deci este necesar sa facem ceva in plus fata de ceilalti, si anume sa invatam sa ne energizam si sa ne echilibram emotional, prin diverse mijloace.

Prin acest curs eu va propun sa explorati tehnici de relaxare fizica si psihica, tehnici de respiratie, tehnici de meditatie si posturi Yoga, special selectate pentru prevenirea si inlaturarea efectelor stresului specific acestor profesii.

Cursul este sustinut de psihoterapeut si instructor Yoga si meditatie Daniela Petrescu, in colaborare cu Clinica Aquamarin. (www.aquamarine.ro, www.aquamarin.ro).

Durata cursului: 10 sapatamani cu intalniri sapatamanale de 1 1/2 ora

Costul: 300 lei. Plata se poate face in doua transe.
Ii invitam pe cei interesati sa scrie la daniela.petrescu@aquamarine.ro sau sa sune la
0724 022 343.
Locuri disponibile:
15