Cursuri de calificare şi formare profesională din România


Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea


Fi la curent cu oferta de cursuri de calificare din România

Găseşte cursul potrivit şi perfecţionează-te

Nu uita, a fi calificat contează!Eşti organizator de cursuri de calificare şi de formare profesională, reprezinţi un organizator sau pur şi simplu doreşti să promovezi, în mod gratuit, un curs pe care îl consideri util în rândul muncitorilor din comunitatea pe care o reprezinţi? Atunci, tot ce ai de făcut este să te înregistrezi pe www.muncitorcalificat.ro.
Este simplu, nu costă nimic, înregistrarea durează maxim un minut, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul.
FORMARE IN PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA: 30 Martie 2012 - detalii curs
Cursul numai este disponibil.

Curs terminat!
Stare curs:
Închis
Organizator:
Locaţie:
Clinica Aquamarin, București
Cost curs:
570 lei
Data adăugării:
29.02.2012 19:41
Data expirării:
30.03.2012 00:00
Descriere:
Cursul de formare dureaza 2 ani, este acreditat european si de catre Colegiul Psihologilor din Romania si la finalul sau, participantii vor primi diploma europeana de psihoterapeut in supervizare.
Programul de formare se desfasoara sub egida Asociatiei Europene de Psihoterapie si este supervizat de dr. Ken Evans - presedinte fondator E.A.I.P.
Dl. dr. Ken Evans este fondatorul Asociatiei Europene de Psihoterapie Integrativa din Europa si autorul a numeroase lucrari de specialitate in acest domeniu.
Avantajele pe care le aduce cursul de formare in psihoterapie integrativa:
Formarea se desfasoara sub egida Colegiului Psihologilor si Asociatiei Europene de Psihoterapie Integrativa iar cursantii vor avea oportunitatea de a lucra chiar cu fondatorul acestei scoli in Europa.
Formatori englezi cu specializare in psihoterapie integrativa care predau la renumite universitati din Anglia si Europa, formatori romani membrii ai Colegiului Psihologilor cu o vasta experienta profesionala.
Foloseste metode noi si moderne aplicate in psihoterapia europeana.
Reprezinta o meserie de viitor. Program flexibil.
Aplicatii practice si tehnici ce pot fi utilizate in cabinet
Fiecare are posibilitatea sa isi dezvolte stilul unic deoarece se pune accent pe invatarea experientiala.
Tabara de 5 zile in Franta avand cazarea gratuita (350 euro).
Costuri - cea mai buna oferta pret-calitate - 10 Module pe an - 130 euro/modul.
Accesul la obtinerea certificatului European de psihoterapeut ce confera dreptul absolventilor cursurilor noastre sa practice psihoterapia in Europa, se realizeaza intr-o maniera profesionala specifica interventiilor psihoterapeutice din tarile europene.
Inscrieri: contact@aquamarin.ro
Tel: 021.326.52.90; 0745.633.474; 0724.222.522.
www.aquamarin.ro
Fişiere ataşate:
Locuri disponibile:
30