Cursuri de calificare şi formare profesională din România


Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea


Fi la curent cu oferta de cursuri de calificare din România

Găseşte cursul potrivit şi perfecţionează-te

Nu uita, a fi calificat contează!Eşti organizator de cursuri de calificare şi de formare profesională, reprezinţi un organizator sau pur şi simplu doreşti să promovezi, în mod gratuit, un curs pe care îl consideri util în rândul muncitorilor din comunitatea pe care o reprezinţi? Atunci, tot ce ai de făcut este să te înregistrezi pe www.muncitorcalificat.ro.
Este simplu, nu costă nimic, înregistrarea durează maxim un minut, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul.
GRUP DE DEZVOLTARE PERSONALA: 12 oct. 2013 - detalii curs
Cursul numai este disponibil.

Curs terminat!
Stare curs:
Închis
Organizator:
Locaţie:
Clinica Aquamarin, București
Cost curs:
80 lei
Data adăugării:
27.09.2013 16:39
Data expirării:
12.10.2013 00:00
Descriere:
Clinica Aquamarin va invita la un nou grup de DEZVOLTARE PERSONALA in orientarea integrativa sambata, 12 oct. 2013, intre orele 10-14.
Grupul se adreseaza studentilor, asistentilor sociali, psihologilor, psihopedagogilor si medicilor care doresc sa devina psihoterapeuti.
Dezvoltarea personala cuprinde un numar de 200 ore si se desfasoara sub egida ARPI.
La final se elibereaza diplome de catre Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa, recunoscute de Colegiul Psihologilor din Romania.
Coordonator grup: Steliana Rizeanu, psihoterapeut, psiholog clinician, formator-supervizor, Conf. Univ. Dr. Universitatea Hyperion, Masterul de Psihologie Clinica si Consiliere psihologica.
Relatii si inscrieri la contact@aquamarin.ro
Tel: 021 326 52 90, 0724 222 522, 0745 633 474.
www.aquamarin.ro
Fişiere ataşate:
Locuri disponibile:
12