Cursuri de calificare şi formare profesională din România


Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea


Fi la curent cu oferta de cursuri de calificare din România

Găseşte cursul potrivit şi perfecţionează-te

Nu uita, a fi calificat contează!Eşti organizator de cursuri de calificare şi de formare profesională, reprezinţi un organizator sau pur şi simplu doreşti să promovezi, în mod gratuit, un curs pe care îl consideri util în rândul muncitorilor din comunitatea pe care o reprezinţi? Atunci, tot ce ai de făcut este să te înregistrezi pe www.muncitorcalificat.ro.
Este simplu, nu costă nimic, înregistrarea durează maxim un minut, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul.
Interpret in Limbaj Mimico Gestual - detalii curs
Cursul numai este disponibil.

Curs terminat!
Stare curs:
Închis
Organizator:
photo
ais rating (0)
Locaţie:
Tirgu Mures, Mureș
Cost curs:
1150 lei
Data adăugării:
17.10.2012 15:48
Data expirării:
03.04.2013 00:00
Descriere:
Asociaţia pentru Integrare Socială vine în sprijinul dvs. prin programul de perfectionare Interpret în Limbaj Mimico Gestual – studii superioare, certificat ANC (CNFPA).

Cursul este destinat tuturor persoanelor care doresc sa invete limbajul mimico gestual, pentru a putea comunica cu persoanele care au deficiente de auz si vorbire.

Durata cursului este de 5 zile studiu individual (1 - 5 aprilie 2013) si 7 zile la Tg. Mures (8 - 14 aprilie 2013).

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la nr. 0752.060.370 sau 0752.278.520, sau pe email la adresa office@integraresociala.ro .
Locuri disponibile:
15