Cursuri de calificare şi formare profesională din România


Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea


Fi la curent cu oferta de cursuri de calificare din România

Găseşte cursul potrivit şi perfecţionează-te

Nu uita, a fi calificat contează!Eşti organizator de cursuri de calificare şi de formare profesională, reprezinţi un organizator sau pur şi simplu doreşti să promovezi, în mod gratuit, un curs pe care îl consideri util în rândul muncitorilor din comunitatea pe care o reprezinţi? Atunci, tot ce ai de făcut este să te înregistrezi pe www.muncitorcalificat.ro.
Este simplu, nu costă nimic, înregistrarea durează maxim un minut, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul.
Interventii cognitiv-comportamentale copii: 20-22 IUNIE 2014 - detalii curs
Cursul numai este disponibil.

Curs terminat!
Stare curs:
Închis
Organizator:
Locaţie:
Clinica Aquamarin, București
Cost curs:
600 lei
Data adăugării:
03.04.2014 12:46
Data expirării:
20.06.2014 00:00
Descriere:
Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania organizeaza in colaborare cu CLINICA AQUAMARIN din Bucuresti cursul acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, in regim de formare continua:
INTERVENTII COGNITIV-COMPORTAMENTALE. FUNDAMENTE (aplicatii la copii, adolescenti, varsta a treia): 20-22 IUNIE 2014
Colegiul Psihologilor din Romania acorda 20 credite pentru acest curs psihologilor cu drept de libera practica.
Cursul abordeaza intr-o maniera structurala si comprehensiva procedurile de modificare comportamentala, restructurare cognitiva si rezolvare de probleme utilizate pe scara larga in demersurile de interventie de tip cognitiv-comportamental.
Cursul ofera de asemenea si prezentarea tehnicilor de management al stresului prin mecanisme de coping si tehnici de relaxare, negociere si management al conflictului, luare eficienta a deciziilor, comunicare si de autocontrol emotional si comportamental, toate acestea fiind procese fundamentale in interventiile psihologice validate stiintific.
Nu in ultimul rand, tehnicile de interventie vor fi prezentate particularizat in functie de varsta atat sub aspectul problemelor carora li se adreseaza cat si in ceea ce priveste maniera de aplicare.
Inscrieri: contact@aquamarin.ro
Tel: 0745.633.474; 0724.222.522; 021.326.52.90.
www.aquamarin.ro
Fişiere ataşate:
Locuri disponibile:
30