Cursuri de calificare şi formare profesională din România


Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea


Fi la curent cu oferta de cursuri de calificare din România

Găseşte cursul potrivit şi perfecţionează-te

Nu uita, a fi calificat contează!Eşti organizator de cursuri de calificare şi de formare profesională, reprezinţi un organizator sau pur şi simplu doreşti să promovezi, în mod gratuit, un curs pe care îl consideri util în rândul muncitorilor din comunitatea pe care o reprezinţi? Atunci, tot ce ai de făcut este să te înregistrezi pe www.muncitorcalificat.ro.
Este simplu, nu costă nimic, înregistrarea durează maxim un minut, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul.
ORA DE RELAXARE: 2 martie 2015 - detalii curs
Cursul numai este disponibil.

Curs terminat!
Stare curs:
Închis
Organizator:
Locaţie:
Clinica Aquamarin, București
Cost curs:
30 lei
Data adăugării:
16.01.2015 14:05
Data expirării:
02.03.2015 00:00
Descriere:
Clinica Aquamarin va invita sa participati in fiecare seara de luni, intre orele 20-21, la o ora de relaxare.
Ritmul vietii moderne influenteaza din ce in ce mai mult viata oamenilor. Din pacate, viteza cu care se desfasoara, nenumaratele presiuni si responsabilitati au inceput sa-si puna amprenta asupra starii de sanatate a omului modern. Stresul, oboseala cronica - fizica si psihica - sunt precursoarele a nenumarate boli: tulburari de anxietate, depresie, boli cardiovasculare, etc.
Un instrument foarte la indemana, simplu si eficace in lupta cu aceste boli este relaxarea. Desi se discuta mult despre aceasta, sunt putine locuri in care poti afla mai multe.

„Ora de relaxare” - un concept nou in Romania, isi propune sa va arate, si sa va invete, tehnici de respiratie, exercitii si tehnici de relaxare, de imbunatatire a stimei de sine si de modificare a felului in care va raportati la diversele situatii stresante din viata de zi cu zi. Vor fi prezentate si demonstrate tehnici de meditatie din diverse scoli (orientari), la indemana fiecaruia.
Pe parcursul unei ore ne vom relaxa impreuna, intr-o atmosfera placuta si linistitoare. Poate participa oricine doreste sa se relaxeze si sa-si imbunatateasca felul in care isi vede viata.

Coordonator: Valentin Pescaru, psiholog clinician cu experienta in utilizarea terapeutica a tehnicilor de relaxare, psihoterapeut de orientare psihanalitica si sexolog.

Data primei intalniri: 2 martie 2015.
Inscrieri la contact@aquamarin.ro
Tel: 021.326.52.90; 0745.633.474; 0724.222.522.
www.aquamarin.ro
Fişiere ataşate:
Locuri disponibile:
12