Cursuri de calificare şi formare profesională din România


Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea


Fi la curent cu oferta de cursuri de calificare din România

Găseşte cursul potrivit şi perfecţionează-te

Nu uita, a fi calificat contează!Eşti organizator de cursuri de calificare şi de formare profesională, reprezinţi un organizator sau pur şi simplu doreşti să promovezi, în mod gratuit, un curs pe care îl consideri util în rândul muncitorilor din comunitatea pe care o reprezinţi? Atunci, tot ce ai de făcut este să te înregistrezi pe www.muncitorcalificat.ro.
Este simplu, nu costă nimic, înregistrarea durează maxim un minut, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul.
SUPERVIZARE IN PSIHOLOGIE CLINICA: 27 FEB. 2014 - detalii curs
Cursul numai este disponibil.

Curs terminat!
Stare curs:
Închis
Organizator:
Locaţie:
Clinica Aquamarin, București
Cost curs:
120 lei
Data adăugării:
30.01.2014 16:57
Data expirării:
27.02.2014 00:00
Descriere:
Clinica Aquamarin incepe un nou grup de SUPERVIZARE IN PSIHOLOGIE CLINICA joi, 27 februarie, 2014, ora 10.
Orele de supervizare sunt recunoscute de Colegiul Psihologilor din Romania si se adreseaza psihologilor care au atestat de libera practica in psihologie clinica, in supervizare.
Formator-supervizor in psihologie clinica: Steliana Rizeanu, psiholog clinician principal, conf. Univ. Dr. la Universitatea Hyperion, Master Psihologie Clinica si Consiliere Psihologica, psihoterapeut specialist in psihoterapie cognitiv-comportamentala si psihoterapie integrativa, membru ales al Comitetului Filialei Teritoriale Bucuresti a Colegiului Psihologilor din Romania, Comisia clinica.
Informatii si inscrieri: contact@aquamarin.ro
Tel: 021.326.52.90; 0724.222.522; 0745.633.474.
www.aquamarin.ro
Fişiere ataşate:
Locuri disponibile:
12