Cursuri de calificare şi formare profesională din România


Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea


Fi la curent cu oferta de cursuri de calificare din România

Găseşte cursul potrivit şi perfecţionează-te

Nu uita, a fi calificat contează!Eşti organizator de cursuri de calificare şi de formare profesională, reprezinţi un organizator sau pur şi simplu doreşti să promovezi, în mod gratuit, un curs pe care îl consideri util în rândul muncitorilor din comunitatea pe care o reprezinţi? Atunci, tot ce ai de făcut este să te înregistrezi pe www.muncitorcalificat.ro.
Este simplu, nu costă nimic, înregistrarea durează maxim un minut, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul.
Tehnici de prevenire a abandonului si reintegrare - detalii curs
Cursul numai este disponibil.

Curs terminat!
Stare curs:
Închis
Organizator:
photo
ais rating (0)
Locaţie:
Tirgu Mures, Mureș
Cost curs:
1500 lei
Data adăugării:
17.04.2013 14:53
Data expirării:
15.05.2013 00:00
Descriere:
Cursul vine in intampinarea asistentilor sociali, prezentandu-le informatii utile si recente despre legislatie, interventie si consiliere in domeniul prevenirii abandonului si reintegrare.
Cursul este creditat de CNASR cu 5 credite.

Program: Cursul se va desfasura in decursul saptamanii 20 - 24 mai 2013. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la nr. 0752.060.370 sau 0752.278.520 sau pe email la adresa office@integraresociala.ro .
Locuri disponibile:
15