Curs Agent de Turism-Ghid - detalii proiect
Proiectul numai este deschis.

Proiect închis!
Categorie proiect:
Stare proiect:
Închis
Ofertant:
Locaţie:
Dionisie Lupu, 58, București
Buget maxim:
1476 lei
Data adăugării:
31.10.2017 16:35
Data expirării:
28.01.2022 00:00
Descriere:
Curs autorizat ANC, pret 1.476 lei cu achitarea integrală, avand o reducere de 18% sau 1.800 lei cu posibilitatea plăţii în 2 rate/lunare/consecutive.

Durată:6 luni

Dacă îți place să călătorești, vrei să ai un stil de viață activ și să înveți mereu ceva nou, meseriile de agent de turism și ghid reprezintă cea mai bună alegere. Află secretele job-urilor de la cei mai buni din branșă. J’Info Training organizeaza cursuri speciale pentru agentiile de turism cu eliberarea de Certificate de calificare autorizate recunoscute de Ministerul Educației, Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, ANC (fost CNFPA) şi avizate de către ANT (Autoritatea Naţională în Turism) pentru ocupația de Agent de Turism-Ghid, cod COR 5113.3.1

La acest curs înveți despre: piața turistică, rezervări, ticketing, tehnici de vânzare, abilități de prezentare, tehnici specifice pentru activitățile de agent și ghid, comunicare în limbi străine, conceperea pachetelor turistice, prezentarea destinațiilor și a obiectivelor turisitice. Turismul este un domeniu fascinant atât pentru cei care descoperă tainele unor noi destinații, cât și pentru cei care lucrează în acest domeniu.

Dacă aveți spirit aventurier și vă doriți să lucrați într-un domeniu provocator, vă oferim acum șansa de a vă pregăti pentru ocupația Agent de Turism-Ghid urmând acest curs de calificare. Scopul cursului este dezvoltarea competențelor de agent turism-ghid.

Grup țintă: Cursul se adresează tuturor persoanelor cărora le plac călătoriile în întreaga lume și care își doresc să profeseze în domeniul turismului.

La finalul sesiunii absolvenții vor fi capabili să promoveze și să prezinte destinații turistice organizeze și să însoțească grupuri de turiști în diverse locații efectueze operațiunile contabile necesare vânzării pachetelor turistice lucreze în cadrul unei agenții de turism în calitate de agent de turism sau ghid promoveze și să vândă pachete turistice

Cursurile se desfășoară în sistem open, iar perioada anunțată pentru desfășurarea cursului este orientativă, data exactă urmând să fie anunțată cu aproximativ 7 zile înainte.

Planningul sesiunilor de teorie va fi stabilit împreună cu participanții la curs, în funcție de disponibilitatea lor și a formatorilor.

Beneficii: certificat de calificare împreuna cu supliment descriptiv recunoscut de către Ministerul Educației, Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, ANC (fost CNFPA) şi avizat de către ANT (Autoritatea Naţională în Turism) pentru ocupația de Agent de Turism-Ghid, cod COR 5113.3.1, o formare dinamică, practică și interactivă formatori cu vastă experiență în turism.

Documentele necesare inscrierii sunt urmatoarele:

- copie CI
- copie certificat de nastere
- copie diploma de bacalaureat/ licenta/ master
- copie certificat/ diploma limba engleza
- adeverinta medicala
- cazier judiciar

Va asteptam la inscriere!
Oferte depuse:
0