photo
Liviu Stamate instalator
Calificativ rating (0)
0 calificative curente (0 în total)

Detalii cont

Membru din 22 februarie 2013,
graului 33, București

Despre mine

despre noi

Suntem o familie formata din 9 frati, care inpreuna cu verii si cumnatii nostri, ducem mai departe traditia familiei de a construi si a- amenaja case durabile, confortabile si cu bun gust in care dumneavoastra, clientii nostri, sa va simtiti cu adevarat ...acasa.
Avand experienta mostenita de la bunicii si parintii nostri, combinata in perfecta armonie cu experienta propie, acumulata in decursul anilor in tara si strainatate, suntem in masura sa va oferim servicii de inalta calitate, find siguri ca ne putem ridica la cele mai inalt standard al exigentei.
Alegandu-ne pe noi, alegeti distinctia si calitatea , noi chiar suntem preocupati , cu adevarat, de satisfactia clientilor nostri, atat prin recomandarile pe care le facem, cat si prin calitatea materialelor utilizate .
Oferta diversificata de materiale si servicii, respectul pentru cuvantul dat, atentia la detalii, profesionalismul, precum si seriozitatea cu care tratam fiecare proiect, ne recomanda ca partener de incredere pentru indeplinirea nevoilor si dorintelor dumneavoastra.
Tehnologiile avansate din domeniul constructilor, pe care le aplicam, precum si logistica de care dispunem, ne ofera suportul necesar in atingerea unor standarde inalte de calitate, intr-un timp de executie scurt.
Noi dam viata proiectelor dumneavoastra, ne conducem in tot ceea ce facem dupa un cod de valori bine definit, cu accent pe respectul fata de client in mod concret, aceasta inseamna lucrari de calitate si onorarea angajamentelor luate. ne-am facut un renume si prin faptul ca sugestiile noastre, ca specialisti in constructii, exprima nivelul actual de exigenta in materie de tinuta si acuratete in executie.
Lucrarile efectuate reprezinta cea mai buna reclama, pentru ca fiecare client multumit ne duce numele mai departe si ne ajuta sa ne situam in fata altor prestatori, noi nu facem rabat de la calitate, iar oferta noastra este atractiva prin diversitate si pret.
Dorim ca in cadrul unei relatii civilizate cu clientii, sa oferim servicii de calitate la un pret moderat , ferm stabilit inainte de inceperea lucrarii .
Find incredintati ca fara dumneavoastra, clientii nostri, nu am exista nici noi, tratam orice lucrare cu atentia cuvenita.
Suntem corecti cu dumneavoastra, asadar, va solicitam increderea numai pentru prima interventie..... dupa aceea ne puteti apela in cunostinta de cauza. merita sa incercati !!!! 0720317563 sau www.constructiilacheie.adtob.ro sau http://www.facebook.com/instalatoriladatorie

Colaboratori

Momentan nu există colaboratori.

Proiecte Executate

(ultimele 6 luni)

Nu există date.

Proiecte Oferite

(ultimele 6 luni)

Nu există date.