02.02.2012 12:06

Oferte de educatie in EUROPA

A studia în străinătate


A locui şi a studia într-o ţară străină este cea mai bună modalitate de a acumula cunoştinţe aprofundate despre tradiţia, locuitorii şi limba unei alte culturi. Mai mult, viaţa şi studiul sau munca într-o altă ţară pot dezvolta competenţe transnaţionale importante care ar putea fi apreciate de viitorii angajatori.
Studenţii care se întorc acasă după un program de studiu în străin...

Vezi tot articolul
01.02.2012 20:05

Interpreţi de conferinţă


Direcţia Interpretare a Parlamentului European nu oferă instruire elementară pentru lingviştii care doresc să se specializeze în interpretare de conferinţă deoarece, conform principiului subsidiarităţii, aceasta este responsabilitatea autorităţilor naţionale din statele membre.


Dacă aveţi deja o calificare în interpretare de conferinţă şi combinaţia dumneavoastră de limbi este relevantă pentru instituţie, atunci vă puteţi g&ac...

Vezi tot articolul
28.01.2012 11:18

Stagiile de traducere remunerate - in cadrul institutiilor UE


Stagiile de traducere remunerate se acordă doar absolvenţilor de universitate sau instituţii similare. Scopul lor este de a le permite stagiarilor să îşi completeze cunoştinţele dobândite în timpul studiilor şi să se familiarizeze cu activitatea Uniunii Europene, în special cu cea a Parlamentului European.


Candidaţii la un stagiu de traducere remunerat trebuie:


- să fie cetăţeni ai unui stat membru a...

Vezi tot articolul
27.01.2012 12:18

Stagii la Parlamentul European pentru persoanele cu handicap

Parlamentul European promovează egalitatea şanselor şi încurajează candidaturile, pentru toate programele sale de stagii, din partea femeilor şi bărbaţilor cu handicap. În 2006, Parlamentul European a lansat, ca o măsură de discriminare pozitivă, un program de stagii specific, destinat persoanelor cu handicap.


Parlamentul European oferă stagii remunerate persoanelor cu handicap, ca o măsură de discriminare pozitivă menită să faciliteze in...

Vezi tot articolul
25.01.2012 12:14

Stagii neremunerate la Parlamentului European

Parlamentul European le oferă tinerilor care au obţinut o diplomă de învăţământ postliceal corespunzătoare admiterii în învăţământul universitar sau care au studii secundare sau tehnice echivalente posibilitatea de a efectua stagii practice neremunerate. Se acordă prioritate tinerilor care trebuie să efectueze o perioadă de stagiu în cadrul studiilor lor.


Stagiul trebuie:- să facă parte din planul de ...

Vezi tot articolul